Merhaba ben Emre Dağaşan 👋🏻

Çocukluğumdan bu yana yaklaşık 18 yıldır grafik, animasyon ve endüstriyel tasarımla uğraşıyorum. Bionluk ailesinde 7 yıl önce satış yapmaya başladım ve burası en iyi işlerimi yaptığım yerlerden biri oldu.

Bionluk üzerinden en çok verdiğim hizmetler arasında ambalaj tasarımı, e-ticaret platformları için 3D görseller, modellemeler, endüstriyel tasarımlar ve animasyonlar yer alıyor.

Çalıştığım süre boyunca; yüzlerce sektöre binlerce projeye hayat verme şansı buldum. Bu anlamda önceliğim daima müşteri memnuniyeti oldu ve bu konudaki kalite hedefimi başladığım günden bu yana koruyorum. Müşterilerime tüm işlerde premium hizmet sağlamak hedefindeyim, çalıştığım firmalar her zaman profesyonel hizmet alırlar.

7 yıl boyunca Bionluk’ta gerçekleştirdiğim 300’e yakın projemde hiç olumsuz yorum almadım. Bionluk benim “ikinci dükkanım” ve gelen her iş her puanlama benim için çok değerli. Tabii projelerin müşterilerimin içine sinmesi de 😌

Bunca yıllık mesleki deneyim ile zamanla büyük referanslar edindim. Tasarımlarım büyük marketlerde, büyük markaların storelarında, spor dükkanlarında ve e-ticaret sitelerinde yer alıyor. Bionluk’u bu konuda da çok fayda sağladığını söyleyebilirim. Başta savunma sanayi ve devlet kanalları olmak üzere bazı büyük çaplı referanslarımı da Bionluk aracılığıyla edindim.

Freelance çalışmak uzaktan her ne kadar kolay görünse de aslında büyük sorumluluk isteyen bir iş. Benim için freelance çalışma bir nevi ajans işletmek gibi.

Dünyanın neresinde olursa olursanız olun, evinizde , bir karavanda, dağ evinde ya da bir çadırda çalışabilirsiniz, bize çok yeni gelse de çocuklarımız için normal karşılanacak yeni nesil bir çalışma sistemi. Herkes yapabilir, yeter ki gerçekten isteyin.

Herkese çok sevgiler ❤️

mrdgsn İlanları ⬇️

mrdgsn Portfolyo⬇️

mrdgsn

Ürün Tasarımcısı & 3D Tasarım