Merhabalar, ben Feyza. 👋🏻

Uzun yıllardır içerik yazarlığı ve editörlüğü yapıyorum. Kurumsal şirketler, yazılım firmaları, kişisel markalar, sosyal medya ve dijital pazarlama ajansları için SEO uyumlu ve özgün içerik üretimi yapıyorum. SEO çalışmalarım ve hedef kitle analizim sayesinde, müşterilerimi arama motorlarının zirvesine yerleştirmeyi ve onları rakip şirketlerden bir adım öne taşımayı hedefliyorum.

Tabi ki tüm bunların püf noktası; müşteri ile iyi bir iletişim. Çalıştığım her firmadan detaylı bir brief alıyor, isteklerini anlayabilmek ve kâğıda dökebilmek için gerekli tüm soruları soruyorum. Böylece amaçlarına uygun içerikleri oluşturarak karşılıklı memnuniyeti sağlıyor ve yeni projelerle iş birliğimizi güçlendiriyoruz.

Yaptığım iş gereği, freelance iş modelinin benim için çok daha uygun olduğunu düşündüm. Bu çalışma düzeni sayesinde, firmalarla ayrı ayrı görüşme imkânı bulabiliyor, detaylı araştırmalar yapabiliyorum. Müşterilerimin hepsine bolca vakit ayırabiliyor, çalışmalarımı daha verimli ve üretken bir şekilde gerçekleştiriyorum. Bu sayede içeriklerimi bir kalıba ve kısa bir zamana sığdırmıyor, aksine yaratıcılığımı ön plana çıkartıyorum.

Bionluk ise, tüm bu çalışma hayatımda önemli bir yere sahip oldu. Bu platformda, 1 seneyi aşkın süredir iyi bir portfolyo kazandım. Bionluk sisteminin işleyişi, müşteriler ile kolay iletişim kurmamı sağlamaları, olası sorunlarda makul çözümler üretmeleri benim çalışma hayatıma büyük katkılarda bulundu. Tüm bunlar için buradan Bionluk ekibine çok teşekkür ediyorum.

Benim dışımda bu platformda hizmet veren arkadaşlarıma tavsiyem ise kesinlikle ‘iyi bir iletişim’ olacaktır. İşi doğru yapabilmek ve en önemlisi müşterinin hayalindeki işi ortaya çıkarabilmenin yolu iyi bir iletişimden geçiyor. Soru sormaktan kaçınmamalı, tüm detayları öğrenmeye çalışmalıyız.

Son olarak geleceğiniz için hayaller kurmayı ve hedeflerinize ulaşmak için her zaman çok çalışmayı unutmayın 😊

:gig:215323

feyzakaragac Aktif İlanlar ⬇️

feyzakaragac Portfolyo Örnekleri ⬇️