Merhaba, ben Çılga. 👋🏻

Hayal etmekle başlar her şey…

Benim için de Bionluk hayallerimin gerçeğe dönüştüğü bir başlangıç oldu aslında. Kurallar ve zorluklarla dolu bir iş hayatını terkederek , finansal ve sosyal özgürlüğümü kazanma cesaretini Bionluk sayesinde topladım.

7 yıl önce başladığım bu yolculukta şu an hayal ettiğim gibi daha özgür ve mutlu çalışıyorum. Video, Reklam ve Seslendirme alanlarında 1000’in üzerinde iş teslim ederek kendi alanımda en çok satanlar listesinde ilk sıradayım 😌

Uzun yıllardır Bionluk ile birlikte çalışan bir freelancer olarak bir kaç önerimi paylaşmak isterim 🤝

Öncelikle freelancer’lar olarak alıcıları doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Alıcılar çoğu zaman freelancerlar kadar deneyimli ve süreç hakkında bilgi sahibi olamıyorlar. Bu nedenle sipariş oluşturulduktan sonra  gerekli uyarıların alıcılara yapılmasının, neyin nasıl olması gerektiğine dair yönlendirmelerin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.

Alıcı talebini ne kadar çok detaylandırırsa o kadar başarılı bir sonuç ortaya çıkıyor. Alıcılar için tavsiyem ise karışıklıklı zaman ve emek kaybı yaşanmaması adına, ne istediklerini baştan belirlemeleri ve sonradan farklı talepler iletmemeleri. Bu şekilde doğru iletişim kurulursa her iki tarafında mutlu olduğu sorunsuz bir sipariş süreci gerçekleşiyor.

Hayal ettiğim gibi çalışma yolunda yıllardır birlikte yürüdüğüm Bionluk ailesine çok teşekkür ediyorum ☺️🤝

cgurel İlanları ⬇️

cgurel Portfolyo ⬇️