Merhabalar, ben Rıza 👋🏻

Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. 10 yıldır  da mobil uygulama sektöründeyim. 2015 yılında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bionluk freelancer topluluğuna katılmam, beni buralara kadar getirdi diyebilirim.

Eğitimim bilgisayar programcılığı üzerine olduğu için mobil uygulama için başlangıçta ne yapacağımı bilemesem de araştırmaya hiç gocunmadan devam ettim. Sektör yeniydi ve yerimi almam gerekiyordu.

Herhangi bir kurumdan eğitim almadan sadece yabancı kaynaklardan videolar izleyerek kendimi belli bir seviyeye getirmiştim. Önce kendime uygulamalar yapıyordum. Sonra da neden başkalarına da yapıp para kazanmayayım dedim. Bionluk üzerinden ilanlarımı oluşturdum.

Çok kısa bir süre içinde 10 TL’lik ilk işimi almıştım. O zamanlar her sipariş 10 TL(bionluk) idi 🤗
Artık müşterilerin isteklerini karşılayabiliyordum. Sonrasında ise bıkmadan devam ederek daha da üst seviyelere çıktım.

Şu an Bionluk’un “Mobil Uygulama” kategorisinde en çok satış yapan freelancer’lardan biri olmaktan dolayı çok mutluyum. İşini severek yapmanı kişiyi daha azimli ve istekli yaptığına inanıyorum.Tabi ki planlama yaparak, zamanında iş teslim ederek daha çok müşteri kazanma potansiyeli oluşuyor.

Bu işe başlamak isteyenlere tavsiyem şu ki; mobil uygulama sektöründe birçok alan var. Her şeyden “azar azar bilmek” yerine; sürekli gelişen ve çoğalan bu alanlardan bir veya iki tanesini seçerek kendinize yol edinebilir ve onlara yoğunlaşarak en iyisini yapabilirsiniz. Tek alana ait her şeyi bilir ve kendinizi geliştirirseniz, özel müşteriler sizi bulacaktır emin olun.

rzshrt  İlanları ⬇️

rzshrt Portfolyo ⬇️

rzsrht

Mobil Uygulama Geliştirici