Merhaba ben Fatih. Benim için 2014 yılında Bionluk kurulduğu ilk ay içerisinde ilk üyelerden olma ile başlayan bu heyecan verici süreç 2021 yılında da hız kesmeden devam ediyor. SEO, WordPress ve Danışmanlık olarak verdiğim hizmetlerde geçmişe dönüp baktığımda 3400 sipariş oranına ulaştım. Çalıştığım müşterilerimin ise memnuniyet oranları her zaman yüksek olmuştur. Her müşterime benimle çalışmış olsun veya olmasın dayanışma ve fikir alışverişine her zaman önem vermişimdir. Çünkü bu platform benim düşünceme göre insanların bir proje geliştirmeden önce kolay mesajlaşma sistemi ile sorularını sorabileceği bir araştırma alanı gibidir.

Günümüzde pandemi sürecinden dolayı birçok kişi ve işletme projelerini internet ortamına hızla taşımaya başlamıştır. Öyle ki; bugün yerelde çalışan bir spor salonu dahi olsa bir web sitesine ihtiyaç duymakta, online üyelik almak veya online tahsilat yapabilmek istemektedir. İşte tamda bu noktada SEO hizmetleri dışında WordPress site yapımı hizmetlerimize de daha fazla ağırlık vermeye başladık. Müşterilerimiz için tema konusunda alternatifler sunduk. Sitelerinin istedikleri özelliklere sahip olması için onlara fikirler, öneriler ve tavsiyelerde bulunduk. Bu süreçte en uygun fiyatlar ile bir web siteye sahip olabilmeleri için destek olduk.

Bu yılın sürekli gelişen ve değişen bir yapıda olacağını düşünüyorum. Ve işletmelerin, bireysel kullanıcıların daha çok online hizmetlere yöneleceğini, yeni fikirlerini sanal ortamlarda müşterilerine sunacağını ve bu yüzdende web site ihtiyaçlarının artacağını düşüyorum. Biz de bu düşünce ile hizmetlerimizi daha iyi sonuçlar vermesi için sürekli güncelliyor olacağız.

Beni ayın freelancer’ı seçtiğiniz için tekrardan tüm ekibe çok teşekkür ederim ve Bionluk’ta çalışan tüm freelancer’lara başarılar dilerim.

2021 yılının bizlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerimle ✌🏻😍

waldoroyal Aktif İlanlar ⬇️

waldoroyal Portfolyo Örnekleri ⬇️