Merhaba, ben Melis.

8 yıldır profesyonel olarak art direktörlük yapmaktayım. 2020 yılında, pandemi sebebiyle evden çalışmak zorunda kaldığım dönemde, Bionluk ile tanıştım. “Deneyelim bakalım; nasıl bir sistem?” diyerek başladığım bu platform, zamanla hayatımın önemli bir parçası haline geldi.

Bu süreçte birçok farklı sektörden firmaya freelance hizmet verdim ve en önemlisi, Bionluk’un sosyal medya tasarımlarını yapma fırsatını yakaladım. Başlangıçta proje bazlı olarak başlayan bu iş, zamanla Bionluk’un aylık tüm sosyal medya tasarımlarını yapmamla devam etti. Bu sebeple, Bionluk benim için bir freelancer topluluğundan çok daha fazlası.

4 yıla yakın süredir freelance hizmet veriyor olmak bana; zaman yönetimi, planlama ve etkili iletişim kurmak gibi bir çok özellik kattı. Alıcılarla sağlıklı iletişim kurabilmek, iş süreçlerini tek başıma bir ajans profesyonelliğinde yürütebiliyor olmak, bu işin sadece maddi değil aynı zamanda kendimi keşfederken geliştirebileceğim bir yönü olduğunu farketmemi sağladı.

Sadece bir bilgisayar ve internetle dünyanın her yerinden çalışabilmek ve normalde ulaşamayacağınız kadar farklı sektöre ve firmaya ulaşma imkanı, freelancer olmak isteyenler için en önemli ayrıcalıklar arasında. Eğer tutkularınızı ve yeteneklerinizi paylaşmak istiyorsanız, Bionluk’ta çalışmak mükemmel bir başlangıç olabilir.

meliscakir
Art Director