Merhaba ben Melke Dede, içerik üreticisiyim. Aynı zamanda metin yazarlığı ve SEO hizmeti de veriyorum.

Yeni şeyler öğrenmekten ve deneyimlerini yazarak paylaşmaktan keyif alan biriyim. Yıllar önce, hayatı keşfetme arzumun ağır bastığı bir sırada avukat olarak çalıştığım işimden ayrıldım ve seyahat etmeye başladım. Seyahatlerimi sürdürülebilir hale getirmek için freelance işleri araştırmaya başladım ve Bionluk ile o zaman tanıştım.

Kendimi bildim bileli hikayeler ve çeşitli konularda yazılar yazıyorum. Bu yeteneğimi freelance işler için kullanabileceğimi fark edince web siteleri için etkili ve özgün içerikler hazırlama konusunda eğitimler almaya başladım. Öğrendiklerimi uygulamak ve test etmek için bir blog ve sosyal medya hesabı açarak ilk içeriklerimi üretmeye başladım. 

Zaman içinde edindiğim deneyimler ve aldığım eğitimler sayesinde kurumsal ve bireysel müşteriler için yazılı ve görsel içerikler üretebilecek şekilde kendimi geliştirdim. Web siteleri için özgün ve dikkat çekici içerikler oluşturmak kadar önemli olan bir konu da SEO uyumlu içerik oluşturmak. Bunun önemini bildiğim için SEO konusunda da birçok eğitim aldım. Edindiğim her bilgiyi kendi blogumda uygulayıp sonuçlarını test ettiğim için bu konuda kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.

2016 yılından beri blog yazıları, web sitesi metinleri, sosyal medya metinleri oluşturuyorum, web sitelerindeki mevcut yazıları SEO uyumlu şekilde yeniden yazıyorum, sosyal medya danışmanlığı yapıyorum ve web siteleri için SEO hizmeti veriyorum.

Bundan altı sene önce biri gelip de, ileride bunları yaparak para kazanacağımı söylese herhalde ona inanmazdım. Ama bugün biliyorum ki, ne istediğimize karar verdiğimizde ve risk almaya hazır olduğumuzda; hayalini kurduğumuz şeyler gerçek olabiliyor 😌✨

Umarım hepimiz yapmaktan keyif aldığımız işi buluruz ve içinde yaşamaktan keyif aldığımız bir hayat kurabiliriz 💖

fdgfg

traveller İlanları ⬇️

traveller Portfolyo ⬇️

sdfdfdf

dsfdsf

traveller

Metin Yazarı | SEO Uzmanı | Influencer | Blogger