Merhabalar 👋🏻 ben Merve Songur.

Bilgi Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden 2021 yılında mezun oldum. 9 yıldır Grafik Tasarım ile uğraşıyorum. Grafik tasarım ve akademik hayatımda kendime daha fazla bilgi ve tecrübe sağlamak için yüksek lisans eğitimime de devam etmek hedeflerim arasında yer alıyor.

Grafik tasarım; günümüzde görselliğin ve teknolojinin öne çıktığı her alanda oldukça fazla önemli bir yer almaya başladı. Bir markanın birçok tasarımla özellikle logo tasarımı ile karşı tarafa vereceği mesaj oldukça önemli. Tasarımın her alanında tecrübe sahibi olduğumu söyleyebilirim. Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe After Effect ve Adobe XD programlarını profesyonel olarak kullanabiliyor, grafik tasarım alanındaki bütün işlerimi bu programlar üzerinden gerçekleştiriyorum.

Tasarımlarımda genel olarak; minimal, anlaşılır, sade ve dilin özgün kullanılmasına özen gösteriyorum. Bionluk platformunda 3. yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Bionluk destek ekibimize bize sağladıkları imkanlar için buradan bir kere daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu platformda logo ve marka tasarımlarım ile öne çıkan bir freelancer olduğum için de ayrıca çok sevinçliyim. Bunun dışında kurumsal kimlik ve grafik tasarım alanındaki görselleştirme işlerine devam ediyorum.

Bir freelancer’ın çalışırken dikkat etmesi gereken ilk ve en önemli konu bence; alınan işin teslim tarihine uymak, mümkün mertebe hiçbir şekilde bu süreyi aşmamak ve alıcının verdiği iş açıklamasını düzgün ve tam olarak almaktır. Hazırlayacağınız çalışma ile ilgili istenilen şeyi eksiksiz ve tam olarak anlamak tasarımları yaparken size kolaylık sağlayacaktır ve müşteri memnuniyeti olarak geri dönecektir. Verebileceğim bir diğer tavsiye ise; freelancer ve müşteri ilişkisine önem verilmesi olabilir. Müşteri memnuniyeti benim için her şeyden önemlidir.

Yaptığınız işe özenin ve heyecanınızı asla kaybetmeyin, çok sevgiler ☺

mervesongur Aktif İlanlar ⬇️

mervesongur Portfolyo Örnekleri ⬇️