Merhaba ben Zafer,

Yaklaşık 20 yıl boyunca çeşitli kurumsal firmalarda tam zamanlı olarak SEO alanında çalışmış profesyonel bir kişi iken, serbest çalışmanın verimliliğine ve sürdürülebilirliğine açıkçası pek fazla inanmıyordum.

Fakat Bionluk platformu ile tanıştıktan sonra Freelancer olarak hizmet vermenin kişiyi özgür kıldığını, bunun sürdürülebilir ve verimli bir çalışma şekli olduğunu tam manası ile anladım.

Bionluk bana özgürlüğümü kazandırdı ve zincirlerimden kurtularak kendi işimin patronu olmamı sağladı diyebilirim.

Bu güzel platformda pek çok değerli müşterimiz ile tanışma ve onlara SEO konusunda hizmet sunma fırsatı elde ettim. Gerçekten yaptığım işi büyük bir aşk ile yaptığımı söylemeden geçemeyeceğim. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin neredeyse tamamından güzel dönüşler almak ve projelerini başarıya ulaştırmaktan büyük bir kıvanç duyuyorum. 

Özellikle de değerli müşterilerimizin çalışma sonrası profilimize bıraktıkları pek çok güzel yorum ve puan beni yaptığım işe daha da motive ediyor.

Her gün farklı şehirlerde ve ülkelerde yaşayan pek çok insanla Bionluk üzerinden iletişim kurup onların projeleri içinde kendi projem gibi yer almak ve hizmet sunmak gerçekten tarif edilemeyecek mükemmel bir duygu!

Aslına bakarsanız bana tutkuyla bağlı olduğum ve severek yaptığım bu işi yapma ve bunun karşılığında maddi olarak da kazanç sağlama imkanı veren Bionluk platformuna ve değerli müşterilerimize ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bionluk platformu içinde geçirdiğim bu seneler içinde, pek çok iyi projede çalışma imkanım oldu ve mesleki olarak da kendimi daha da geliştirme şansı buldum.

Başta Bionluk yetkililerine beni bu güzel ailenin bir parçası olarak gördükleri için ve değerli müşterilerimize de projelerinde yer verdikleri için şükranlarımı sunuyorum.

İyiki varsınız, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

seomasterking İlanları ⬇️

sdfsddfsddf

seomasterking Portfolyo ⬇️

sdfsddfsddf