Merhaba, ben Hakan Hazar Zantur 👋

Yaklaşık 10 senedir, grafik tasarım hayatımın büyük bir parçası hâline geldi. Son 7 senedir de bu mesleği profesyonel bir şekilde icra ediyorum.

Bionluk platformu dışında KKTC merkezli bir reklam ajansında grafik tasarımcılığımın yanı sıra, kendi reklam markam üzerinden de gerek yurtiçi gerekse yurtdışından da talepleri karşılıyorum.

Gün içinde istisnasız her gün yoğun bir iş trafiği yaşıyorum ve bunu yıllardır tecrübe ederek geliştirdiğim planlama, programlama ve disiplin ile yönetiyorum. Bionluk platformundaki başarımı da bu planlama, programlama ve disipline borçluyum.

Aynı zamanda bu işi sevmek, severek yapmak da bu başarının büyük bir bölümünü oluşturuyor diyebilirim. Aksi halde severek yapmadığınız her iş önünde sonunda sizi yıpratıyor ve çürütüyor.

Birkaç tavsiye verecek olursam eğer; başarı için tasarımdan da önce kaliteli bir iletişim gerekiyor. Sağlıklı bir iletişimin, kaliteli bir brief’in yerini hiçbir şey tutamaz. Bu yüzden iletişim kurarken doğru sözcükleri seçebilmek, karşılıklı bir şekilde anlaşılır olmaya dikkat edebilmek çok önemli. Bu tüm tasarım sürecini derinden etkiliyor.

Bionluk platformu bana yazıyla ifade edemeyeceğim çok şey kattı, katmaya da devam ediyor. Alanında Türkiye’de tek ve rakipsiz bir platform. Her zaman da böyle olacağına eminim. Hem biz freelancer’lara hem de müşterilere çok büyük imkanlar sağlıyor.

Tüm ekibe bize bu fırsatları sağladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. 

hakanhazarz İlanları ⬇️

hakanhazarz Portfolyo ⬇️

hakanhazarz

Tasarımcı