Merhaba, ben Banu👋

Bir eğitimci olarak yıllardır hizmet sağlıyor olsam da Bionluk’la tanışmam bundan bir buçuk yıl öncesine dayanıyor. Üretmeyi sevdiğimi bilen bir freelancer arkadaşımın “tam sana göre” demesi üzerine dahil olduğum bu platformda içerik üretimi, metin yazarlığı ve çeviri yapıyorum.

Freelance çalışmak denildiğinde genelde akla ilk gelen uzaktan çalışmanın sağladığı konfor oluyor. Benim için ise freelance çalışmak, Türkiye’nin hatta dünyanın her yerindeki alıcılarla güvenilir bir platformda buluşma kolaylığı demek. İnsanlar çeşitli platformlarda yayınlamak üzere içeriklerinin yazılmasına ihtiyaç duyarak bize başvuruyor. 

Bu açıdan bakıldığında hizmet veren taraf freelancer olarak görülüyor ancak her alıcı kendi sektörünün dinamikleri ve işe yaklaşımı ile freelancer’lığa yeni bir bakış açısı kazandırmış oluyor. Sayısız sektöre dair bilgi edinme imkanı sunması Bionluk’un bana kattığı en büyük artı değer.

Medikal turizmden bilişime, eğitimden ticarete pek çok alanda yazdığım içerikler bir sonrakiler için basamak görevi gördü. Yeni kurulan web sitelerinin yazdığım içeriklerle trafik alan web sitelerine dönüştüğünü görmek önemli bir motivasyon kaynağı oldu. 

İçeriklerimin birçoğunun İngilizce olması alıcı profilimi bir hayli genişleten bir unsur. Bionluk’un bu tespiti yapmamı sağlaması beni ikinci yabancı dil eğitimime başlamaya itti. Şimdilerde geliştirmek için çalıştığım bu dil belki de bir süre sonra bu platformda pek çok farklı alıcıya pek çok farklı konuda hizmet vermemi sağlayacak.

Herkesin işini zevkle yapması, zevkle yapacağı işlere sahip olması dileğiyle…

banukara İlanları ⬇️

banukara Portfolyo ⬇️