Selamlar, ben Batu 🖐🏻

23 yaşındayım. 3 yılı aşkın süredir Bionluk üzerinde müşterilerimin dijital büyümelerini hızlandırmak için stratejiler oluşturuyor, çözümler sunuyorum.

Benim freelancer olma yolculuğum nasıl bir hayat istediğimi düşünmem ile başladı. Sürekli alarmlara uyandığım, üst baskıyı dibine kadar hissettiğim, kazandığım nakitin vakit satın almaya yetmediği bir hayat istemiyordum.

Hayatımda hiç bir zaman okulda verilen eğitimi sevmedim. Başarılı bir öğrenci de olmadım. Belki de bana göre değildi…

Üniversitenin ilk yılında bölümün bana göre olmadığını anladım. Dijitalde kendimi geliştirmeye başladım. Sayısız eğitim aldım, her sabah aynı öğrenme açlığı ile uyandım.

2020 yılında, ilk freelance işimi aldığımda dünyanın en mutlu insanıydım. Saygıdeğer bir yazara ait bir masal kitabının sosyal medya tanıtımı için destek sağladım. İlk etapta 120₺ ödeme almıştım. Sayı olarak küçük ancak hissettirdiği büyüklük çok farklıydı 😌 Yazar hanım çok memnun kalınca devamı da geldi. İşin sonunda güzel de bir değerlendirme aldım 🥹

Bugün ise bionluk üzerinde 586 siparişi geride bıraktım. Freelancer’lığa attığım adım benim hayatımın dönüm noktası oldu.

”Freelancer olmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum” diyen çok arkadaşım var. Bu işin tek gerekliliği uzmanlık. Niş bir alan belirleyin ve kendinizi geliştirin. Emin olun o alanda sizin tecrübelerinize ihtiyacı olan birileri çıkacak ☺️

batuhancalik İlanları ⬇️

batuhancalik Portfolyo ⬇️

batuhancalik

Sosyal Medya Uzmanı