Merhaba, ben  Nil 🖐🏻

Yaklaşık 15 yıldır seslendirme ve sunuculuk alanlarında çalışıyorum ve bu alanları çok seviyorum. Kendi sesimi televizyonda, sinemada, sosyal medyada, bir çizgi filmde dinlemek veya tanıtım videolarında sunuculuk yaptığım anları izlemek beni çok heyecanlandırıyor. 

Bir işe, bir karaktere sesinizle hayat veriyorsunuz. Seslendirme alanının bir sanat olduğunu düşünüyorum. Bu alanın gereken değeri ve özeni her anlamda görmesi de en büyük dileklerimden. En sık çalıştığım alanların “Reklam, tanıtım, santral, eğitim okumaları, hikâye seslendirmeleri, çocuk seslendirmeleri ve oyunculu tanıtım videoları-sunuculuk” olduğunu söyleyebilirim. 

Uzun yıllardır yaptığım bu işi, Bionluk sayesinde, daha hızlı ve daha çok sayıda müşteriye ulaşarak devam ettiriyor olmam da benim için önemli oldu.

Bu alana gönül verdiyseniz, emek vermenin yanında, alanın değerini, iletişim kurduğunuz müşterilere hissettirmenizi dilerim ☺️

Hepimiz, her yaptığımız iş ile seslendirme ve sunuculuk alanına olan bakışı etkiliyoruz. Yaptığımız işlere yüklediğimiz maddi ve manevi değer sektörün genelini etkiliyor. 

Unutmayın, siz yaptığınız işe değer verirseniz, mesleki olarak da istediğiniz değeri görmeniz kolaylaşır. 

Herkese bol şans diliyorum. 

nilatesoglu İlanları ⬇️

nilatesoglu Portfolyo ⬇️

dsfdsfdf

dsfdsf

nilatesoglu

Seslendirmen, Sunucu