Merhabalar ben Elif Tavşan👋🏻

Tercümanlık hayatıma Bionluk ile başladım ve bizim gibi freelancer’lara bu imkanı sağladığı için Bionluk’a çok teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Yaklaşık iki buçuk yıldır Bionluk üzerinden Almanca ve İngilizce tercümanlık hizmeti sunuyorum. Kitap çevirisi, website içerikleri ve evrak çevirileri gibi alanlarda kendimi sürekli olarak geliştirmeye devam ediyorum.

İnsanlara yardımcı olmayı ve onlarla iletişim kurmayı çok seviyorum bu yüzden işimi de severek yapıyorum. Kısa bir süre önce yeminli tercüman olarak da hizmet vermeye başladım ve gün geçtikçe bu çıktığım yolda başarı merdivenlerini tırmanmaktan gurur duyuyorum.

Tercümanlık alanındaki başarımı; karşımdaki kişiyi ciddiye almama ve istenilen detayda çalışmaya özen göstermeme bağlıyorum. Memnun edici bir hizmet veremeyeceğim müşterilere bunu açıkça söylüyorum. 🙂 Kimseyi zor durumda bırakmak istemem bu yüzden açık bir iletişimi tercih ediyorum.

Freelancer arkadaşlarıma tavsiyem; müşterilerine en kısa sürede cevap vermeleri ve günlük iş planlarını düzenli bir şekilde yönetmeleri olacaktır. Çünkü müşteri beklemez; geçmiş iş tecrübelerimden yola çıkarak bunu tavsiye edebilirim.

Sevgilerimle.

Elif Tavşan Güncel İlanları ⬇️

Elif Tavşan Portfolyo Örnekleri ⬇️