Merhaba ben Nazlı  👋

Uzun süredir freelance olarak sosyal medya tasarımları ağırlıklı olmak üzere grafik tasarım alanında ve fotoğraf & video alanında hizmet veriyorum.

Yolum Bionluk ile kesişeli çok olmadı fakat Aralık 2021’den beri aktif olarak her gün buradayım diyebilirim. Bu platforma kaydolurken arada sırada ek iş alırım, hem kendimi geliştiririm hem de bana gelir olur diye düşünüyorken bi anda tam zamanlı olarak üstelik geçimimi bile sağlayabilecek kadar gelir elde ettiğim büyük bi platformun içinde buldum kendimi. Bionluk’a denk gelen herkesin freelancer/alıcı, buradaki potansiyeli görmek için mutlaka göz atmasını isterim. 

Farklı bir çok insanla tanışma ve çalışma fırsatım oldu bu “farklılıklar” sayesinde hem işimle alakalı bir çok şeyi geliştirdim, bilmediklerimi öğrendim/keşfettim, hem bundan sonraki süreçte çalışma hayatımla alakalı kendime bir çok şey kattım. Yolunuz harika insanlarla kesişebiliyor, aldığınız güzel yorumlar motivasyonunuzu artırıyor ve ilerlemeniz için size destek oluyor, gerçekten beni en iyi hissettiren anlardan birisi işi teslim ettiğim ve karşı tarafın içine sindiğine emin olduğum an olabilir! 😍

Freelancer arkadaşlarıma en büyük tavsiyem her şeyden önce karşı tarafın gerçekten ne istediğini anlamaya çalışmaları olur. İnanın süreç çok daha kolay oluyor..m Ve tabii ki siparişlerin süreleri konusunda hassas olmaları da oldukça önemli.

Kötü tecrübeler de edinebilirsiniz, nsanız en nihayetinde! Bu konuda da en büyük güvencem olan ve ne olursa olsun sürecin sorunsuz şekilde, hızlı ve güvenli olmasını sağladıkları ve her zaman alıcının da freelancer’ın da arkasında olduğunu bildiğim Bionluk’a çok teşekkür ediyorum. Sayenizde çok güzel bir kitlem ve çok güzel deneyimlerim oldu!

Bolca sevgiler! 💐

nazlieroglu İlanları ⬇️

nazlieroglu Portfolyo ⬇️

irisi işi teslim e

irisi işi teslim e

nazlieroglu

Tasarımcı & Fotoğrafçı