Sevgiler Bionluk ailesi;

Ben Burcu Cenger, nâm-ı diğer Bayancini 👋

Danışanlarımın Cini hanım, Cin hanım, İnci hanım gibi seslendiği kişi de olabilirim 🙂

Bayancini ismini, kadınlara yönelik e-ticaret girişimi için bulmuş ve kullanmıştım. Bionluk’a kayıt olurken de, bu ismi sevdiğim için kullanmak istemiştim. Böyle bir hikayeden doğan bir isimle Bionluk’ta Bayancini olarak tanınıp Cin hanım, Cini hanım oldum!

Neyse, nereden nereye kadar geldi konu 🙂 

33 yaşındayım ve İstanbul’da ikamet ediyorum. Grafik tasarımcı olarak; 7 yıldır Bionluk’ta özgür çalışma sisteminin bana kattığı bir çok avantajın bana iyi geldiğini ve motivasyon olarak da işime yansıdığını farkettim.

Kişisel gündelik işlerim, sporum  ve dinlenmek için ayıracağım zamanımın olması ve elimde ki iş durumuna göre günümü programlamak benim için çok büyük lüks. Hem kazanıp, hem de gezebilmek için fırsatlarım var.

Aylık maaş için kendimi bir yerde kısıtlamak yerine, özgür şekilde çalışabiliyor olmanın ve kazancımın yükselmesinin de benim elimde olduğunun bilincinde olarak; kendimi sürekli geliştiriyorum.

Bionluk’ta bir çok danışanıma hizmet verirken, kalan zamanlarımı kişisel gelişimime katkı sağlayacak eğitimler alarak; mevcut hizmetlerimi de çoğaltmaya devam ediyorum. 

Danışanlarımın markaları için; kurumsal kimlik, slider, banner, sosyal medya tasarımları,Google reklam tasarımları ve WordPress web sitesi hazırlanması gibi bir çok hizmeti 7 yıldır Bionluk’ta özgürce  ve severek sağlamaktayım

Hizmetimi sağlarken Dünya’nın her yerinden danışanlarımın memnun ayrılması ve zamanında işlerini teslim alabilmelerini sağlamak, en önemli iş prensiplerimden bazılarıdır. Danışanlarımla uzun yıllardır kopmayan iletişimi ve güveni görmek emeklerimin en güzel karşılığıdır. 

Bionluk ailesinin içerisinde olmak, birlikte büyümek ve gelişmek gerçekten gurur verici. 

Ayrıca  “Ayın Favori Frelanceri” seçildiğim içinde çok mutluyum 🙂

Bize açtığın ışık hep parlasın;

 İyi ki varsın Bionluk 🙂

bayancini İlanları ⬇️

bayancini Portfolyo ⬇️

sdfsddfsddf

sdfsddfsddf

sdfsddfsddf

bayancini

Grafik Tasarımcı