Merhaba, ben Atilla 👋

Yıllardır sosyal medyada aktif olan bir içerik üreticisiyim. Bu uğraşım zaman içinde bana birçok şey kattı. Metin yazarlığı, video düzenleme, reklam planlamaları ve seslendirme gibi medya alanlarında değerli tecrübeler edindim.

Başlarda severek yaptığım, benim için bir hobi olan bu işler Bionluk sayesinde gelir kapım haline geldi. Bu yolculukta birçok farklı müşteriyle çalışma fırsatım oldu. Yeteneklerimi geliştirmenin yanı sıra müşterilerin isteklerini veya planlarını daha çabuk anlayabilme yeteneği kazandım.

Aslında bence freelancer olarak başarıyı yakalamak için iletişim çok önemli. Seçenekler arasında kararsız kalan bir müşteri sizinle iletişime geçtiği zaman, onu iyi bir iletişimle karşılayabilmek ve isteklerini anlayıp nasıl bir yol izlenebileceği hakkında bilgi verebilmek oldukça önemlidir. Güven ilişkisini kurmayı başardığınızda işler tıkırında ilerler.

Bionluk platformunun köklü geçmişi de müşterilerimle güven ilişkisi kurmam konusunda bana çok yardımcı oluyor.

Bence yeteneği olan herkes freelance çalışmayı denemeli. Bu, bitmek bilmeyen mesai saatleriyle ve yüksek stresle başa çıkmaktansa gerçekten mutlu bir şekilde hayatınızı kazanabileceğiniz bir fırsat sunuyor.

Tüm Bionluk ekibine bize bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum.😌

atillacelik İlanları ⬇️

atillacelik Portfolyo ⬇️

sdfsddfsddf

sdfsddfsddf

atillacelik

Yazar/Sosyal Medya Uzmanı