Merhabalar ben Emrah 👋

2015 yılından bu yana Bionluk’ta İnternet Reklamcılığı, SEO optimizasyonu kategorisinde freelance olarak hizmet veriyorum. 15 yılın vermiş olduğu deneyim ile Google Optimizasyon hizmeti sunmaya devam ediyorum. Bu 15 yılın 6 yılı boyunca; Bionluk’ta SEO kategorisinde en çok satanlar arasında birinci sırada olmanın gururu ile tecrübelerimi paylaşmaya devam ediyorum.

Google algoritmalarının daha yakından takibini sağlayarak, web sitesilerinin hem iç hem de dış SEO başta olmak üzere; anahtar kelime analizi ile rakip analizini doğru bir şekilde yerine getiriyorum. Böylelikle eksiklikleri belirliyor ve bu eksik noktaları müşterilerden gelecek talepler doğrultusunda geliştirerek en iyi hizmeti sunabiliyorum. Tüm projelerimde; müşterilerimin web sitelerini daima kendi sitem gibi, titizlikle inceliyor ve daima en verimli şekilde hizmet vermeye odaklanıyorum.

Sizlere sunabileceğim en büyük tavsiye; web site içeriklerinizi daima güncel tutmanız ve kategorinize uygun, başarılı bir şekilde kaleme alınmış, SEO uyumlu özgün makaleler ile desteklemeniz. 

Web site için SEO optimizasyonunuz ne kadar iyi olursa, dış SEO çalışmalarından bir o kadar verimli geri dönüş alabilirsiniz. Sizlerin de bildiği gibi; web sitenizin trafiğini artırma, hedeflenen anahtar kelimelerde yükselme ve Google tarafında bilinirliğinizin artırılması için en etkili sonucu SEO sunuyor.

Sadece kişisel/marka web sitenizde değil ürün ya da hizmetlerin pazarlanan e-ticaret sitelerinde de SEO büyük önem taşıyor. Daha çok kitleye erişileceği için, ürün ya da hizmetin doğrudan satışını da dolaylı olarak artırmış oluyoruz.

Bu sayede; marka değerinizi daha ön plana taşıyarak rakiplerinizden her zaman bir adım daha önde bulunabiliyor ve en önemlisi kâr oranınızı daha üst seviyelere taşıyabiliyorsunuz.

Satıyorum Aktif İlanlar ⬇️

Satıyorum Portfolyo Örnekleri ⬇️