Merhaba ben Tunahan 👋

Bionluk ailesine Grafisani adı altında yaklaşık 6 ay önce katıldım. İlk freelancer deneyimim olarak bu başlangıcın hayatıma yeni bir heyecan ve sorumluluk kattığını belirtmek isterim. Bu platformda ki iletişimin kolaylığı ve işleyişin müşterilerime güven veriyor olması, işlerimi ilerletmeme büyük katkı sağladı. Bunun için Bionluk ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Grafisani olarak, Logo Tasarım kategorisinde kurumsal ya da bireysel firmalara logo tasarım hizmeti vermekteyim. İçerik fark etmeksizin müşterilerimin ihtiyaçlarına yönelik özgün, akılda kalıcı logo tasarımları üretiyorum. Çalışmalarımın tamamını vektörel tabanlı (baskıya uygun) hazırlıyorum. Müşterilerime logosunu ihtiyacı olabilecek bütün formatlarda iletiyorum

Tüm bunların yanı sıra müşterilerimle iletişimimde ilk selamlaşmadan itibaren samimi ve dürüst bir dil kullanmaya özen gösteriyorum. Başlıca çalışma prensibim ise müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak. Müşterimin isteklerinin logo tasarım standartlarına uymadığı durumlarda da müşterime bu durumu görseller ile destekleyerek uygun bir dilde iletiyorum. Logo tasarım sürecinde firmanın veya içeriğin güçlü yönlerini ön planda tutuyorum.

Alanımda hizmet veren değerli meslektaşlarıma önerilerime gelince, müşterilerinizin isteklerini iyi analiz edip tasarıma başlamadan önce olabildiğince fazla detay almalısınız. Tasarım sürecinde motivasyonunuzu yüksek tutmanızı öneririm. Bu becerilerinizi en yüksek seviyede kullanmanıza imkan sağlayacaktır.

Son olarak iş tamamlanmış, yorum atılmış olsa bile müşterilerinize ufak hediyeler iletebilirsiniz. Bir intro video ya da sosyal medya görseli… Ne olacağını siz seçin. Vermiş olduğunuz hizmetten memnun kalan müşteriniz sunduğunuz hediye ile ihtiyacına göre tekrar size gelecektir.

Müşterilerinize verdiğiniz değer, yaptığınız Logo tasarımı kadar değerlidir.

grafisani Aktif İlanlar ⬇️

grafisani Portfolyo Örnekleri ⬇️