Merhaba, ben Hasan Eraydın.

Kocaeli’nde ikamet ediyorum, 36 yaşındayım. Bionluk’ta 5 yıldır web tasarımı, arayüz tasarımı, görsel web tasarımcısı olarak faaliyet gösteriyorum. WordPress ile web tasarımı ve problem çözme konularında ise 10 yıllık tecrübem var.

2 ay öncesine kadar freelance çalışmayı bir ek gelir olarak görüyordum ancak bu platformdaki 5 yıl boyunca edindiğim tecrübeler, bana bu işi tam zamanlı olarak yapabileceğimi de hissettirdi.

Farklı iş kollarından, farklı karakterde, farklı gelir düzeyinde birçok müşteri ile tanışma ve çalışma fırsatım oldu. Her birinden farklı ve faydalı şeyler öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Burada müthiş bir iş potansiyeli var. Yeter ki siz işinizi doğru yapın ve siparişlerinizi belirttiğiniz süre içerisinde teslim edin.

Yaklaşık 2 aydır ek iş olarak değil, asıl iş olarak freelance çalışma şeklini deniyorum ve memnunum. Yeni başlayan/başlayacak olanlara tavsiyem ise tek kelime ile özetleyecek olursak “istikrar” olur. Evet bazen insanın canını sıkacak tecrübeler yaşanacak, klavyeyi yolmak, monitörü camdan aşağı atmak isteyeceğin zamanlar da olacak, hatta bazen zarar bile edebilirsin…

Ama vazgeçme dostum, bütün bu yaşadıkların seni daha da güçlendirecek. İnanıyorsan güçlüsün demektir! Sadece devam et ve yaşadıklarından ders al.

Burada büyük bir iş potansiyeli var. Herkes için huzurlu, şuurlu ve mutlu bir hayat diliyorum ✨

Hasan Eraydın İlanları ⬇️

Hasan Eraydın Güncel Portfolyo Örnekleri ⬇️