Selam ben Kerem 👋

Bu platforma ilk olarak hobi edinmek için katılmıştım, başlarda zorlanmama rağmen çabuk adapte oldum ve sabırla güzel işler yapmaya başladım.

2 yıldır Bionluk platformunda hizmet vermekteyim. Gün geçtikçe de freelancer olarak çalışmanın çok daha rahat ve keyif verici olduğunu anladım. Bunun için Bionluk ekibine teşekkür ediyorum.

Freelancer olarak, bireysel ya da kurumsal firmalara özel web tasarım, yazılım ve programlama alanlarında hizmet veriyorum. Özgün ve amaca uygun, en güncel web tasarım trendlerini göz önünde bulundurarak, mobil cihazlarda da problemsiz çalışabilen, modern ve kolay yönetilebilir WordPress altyapısına sahip web siteleri hazırlamaktayım. Ayrıca, WordPress ile ilgili kritik sorunların hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesini sağlıyorum.

Tüm bunları yapmadan önce müşteri ile dürüst, samimi ve içten olmaya özen gösteriyorum. Problemlerini ve/veya isteklerini dinlerken, hal hatır sormayı da ihmal etmiyorum. Müşteriye karşı şeffaf ve güvenilir olarak etkili bir imaj çiziyorum. Dolayısıyla sonraki işlerinde de beni tercih etmesini sağlayabiliyorum.

Alanında uzman olmak isteyen meslektaşlarım için önerilerime gelirsek, hayata geçmesi planlanan hiçbir proje tutku ve heyecan olmadan başarıya ulaşamaz. Bu yüzden üstlendiğiniz her projeyi kendi işiniz gibi görüp ve çalışmalarınızı bu doğrultuda planlamalısınız.

Tasarım, yazılım ve dijital pazarlama alanındaki yenilikleri yakından takip edip ve projelerinizde bu yeniliklere yer vererek müşterilerinizin dijital dünyanın ön saflarında yer alması için çaba göstermelisiniz.

webdesignforu Aktif İlanlar ⬇️

webdesignforu Portfolyo Örnekleri ⬇️