Merhabalar 👋🏻 Ben Ekin.

Bionluk profil ismimden de anlaşılacağı üzere video alanında alıcılara yardımcı oluyorum. 2D animasyon, tanıtım filmi, reklam filmi ve hareketli (motion) grafik alanlarında hizmet veriyorum.

Yurt içi ve yurt dışı onlarca firmaya birçok farklı türde animasyon filmleri ve okullara özel çizgi filmler hazırladım. Ve bu işlerin hepsini kendi evimden çalışarak gerçekleştirdim. Evet, bu mümkün. Evinizde, kendi çalışma düzeninizde (yazın soğuk, kışın sıcak kahve içerek) yurt içine ve yurt dışına onlarca sektörde yüzlerce iş yapmak mümkün.

Ben, 7 ay önce aktif olarak, tam kapasiteyle bionluk üzerinden işler almaya başladım. Ve şu ana kadar toplamda 270’e yakın proje tamamladım. 7 ay içerisinde portfolyoma onlarca markanın referanslarını ekledim. Bunları sadece Bionluk’un güvenilir sistemi sayesinde başarabildim.

İş başvuruları yaptığım yoğun ve yorucu bir sürecin ardından; bionluk sayesinde şu anda istediğim zaman istediğim yerde çalışabilme özgürlüğüne sahibim. Kendi adıma konuşmam gerekirse sabit bir işe göre hem daha fazla kazanıyorum hem de daha özgür bir çalışma düzenine sahibim.

Bionluk’ta çalışmayı düşünenlere şunu söylemek istiyorum; aklın yolu gerçekten free 🙂

videoyardimcim Aktif İlanlar ⬇️

videoyardimcim Portfolyo Örnekleri ⬇️