Merhaba ben Nur 🤩


20 yılı aşkın bir süredir profesyonel seslendirmenlik yapıyorum. Bu süre zarfında sayısız reklam, santral, tanıtım filmi vb. birçok projenin sesi oldum.


Seslendirme ve Radyoculuk hayatıma 1999 yılında başladım. Bulunduğum şehirde dönemin kültür sanat dergisinde köşe yazarlığının yanı sıra yerel bir gazetede editörlük yaptım.


2005 yılı itibariyle bir reklam ajansında genel müdür olarak çalıştım, 2012 yılında ise bu görevimden ayrıldım. Ardından freelancer yolculuğuma başlamak üzere Bionluk’a dahil oldum ve bu platformda profesyonel anlamda seslendirme yapmaya devam ediyorum.


Tüm seslendirme projelerimi daima kendi işim gibi görüyorum. Müşteri memnuniyeti ve disiplinli çalışma benim için çok önemli, bu yüzden gelen taleplere en hızlı ve en kaliteli şekilde geri dönüş sağlamaya çabalıyorum.

Müşterilerimin siparişlerini teslim aldıklarında, memnuniyetlerini belirttikleri yorumları işimi daha büyük bir şevk ile yapmam için beni motive ediyor. 


Çağı yakalayan ve biz freelancer’lara minimum stres, maksimum rahat ve esnek bir çalışma ortamı sunduğu için “Bionluk” ekibine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

nurpala İlanları ⬇️

nurpala Portfolyo ⬇️

sddfdsfd

sdfdsff