Merhaba Ben Uğur, logo tasarım başta olmak üzere grafik tasarım alanında bir çok hizmet veriyorum ✍️

Uzun zaman önce tanıştığım freelance çalışma modeliyle, hem özgür yaşıyor hem de her gün çalışma  heyecanımı koruyabiliyorum. Freelance çalışma şekli beni bir şirkete bağlı çalışmaktan daha çok mutlu ettiği için bu mutluluğu tasarımlarıma yansıtabiliyor ve kaliteli sonuçlar alabiliyorum. Bionluk sayesinde güzel bir müşteri kitlem oluştu ve bir çok güzel proje tamamladık buradan hepsine tercihleri için teşekkür ediyorum 😌

Bağımsız çalıştığımız için bir mesai saatimiz bulunmuyor, günün her saati hizmet verebiliyoruz veya kendimize vakit ayırabiliyoruz bunun günümüz şartlarında büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Yeri geldiğince gece yarısı aciliyeti olan müşterilerimize anında yardımcı olabiliyoruz ve bu beni oldukça mutlu ediyor aynı zamanda güzel bir bağ oluşmasını sağlıyor.

Özgür çalışmanın diğer getirisi olan, müşteri seçimini yapabilme özgürlüğü de çok güzel. Böylece iyi anlaştığımız,uzun süreli çalışabileceğimiz bir kitle oluşturabiliyorum.

Her projenin sonunda aldığım yorumlar mutluluk verici oluyor ve motivasyonumu artırıyor. Sonraki çalışmalarımız bu sayede daha heyecan verici oluyor. Kısaca freelance çalışmak eşittir pozitif bir hayat! 🤩

Yeteneği olan herkesin Bionluk ile tanışmasını çok isterim, bence herkes sevdiği işi yaparsa dünya çok daha güzel bir yer olabilir. Üstelik henüz fark etmedikleri potansiyelleri ortaya çıktığında kendilerinin de mutlu olacağını düşünüyorum. Bu şekilde bir hayata başlamak isteyen tüm arkadaşlarıma özgün olmalarının ve iletişimlerini güçlü tutmalarının onları bir adım öne geçireceğini belirtmek isterim.

Bionluk ile büyük bir ailem ve bir çok projede çalışma fırsatım oldu teşekkür ediyorum.

Ugur Sinay İlanları ⬇️

Ugur Sinay Güncel Portfolyo Örnekleri ⬇️